top of page

GEBRUIKSVRIENDELIJKE COMBISTEAMERS VAN CASTELEYN HORECAMATERIAAL IN MIDDELKERKE

KOKEN ZONDER GRENZEN

De firma CASTELEYN HORECAMATERIAAL is vernoemd naar de zaakvoerder. Hij volgde 30 jaar geleden zijn vader op en maakte van het bedrijf de absolute nummer één in de sector van horecabenodigdheden in West-Vlaanderen.

Wij verworven door de jaren heen heel wat expertise in kwalitatieve combi-ovens van het merk Rational.

Wat zijn de ijzersterke punten van onze combisteamers:

Ze zijn klein en compact, maar groots in prestaties. U kunt ze overal plaatsen. Het kleinste bodemoppervlak bedraagt slechts 0,31 m2. Bovendien past zowat alles in onze flexibele combisteamers, die net zoveel mogelijkheden bieden als een grote uitvoering.

Onze Rational-ovens beschikken over een unieke technologie die garant staat voor een zuinig verbruik en een hoge kwaliteit. U kunt de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtstroming en bereidingsduur nauwkeurig instellen. Daarnaast beschikken onze toestellen over een grote verscheidenheid aan bereidingsmethoden.

Gratis demonstratie

Koken vergt kennis, kunde en precisie. Zowel van de kok, als van de apparatuur. Als u één van onze Rational-combiovens aanschaft, volgt er na de installatie een professionele opleiding zodat het toestel voor u geen geheimen meer heeft. 

Werk op maat van de klant

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij op maat kunnen werken.
Na overleg stellen wij de combioven voor die het beste bij uw noden past en waarbij de maximale kwaliteit van de gerechten voorop staat.

CASTELEYN HORECAMATERIAAL staat voor beter, sneller, duurzamer, efficiënter en hygiënischer. Onze ovens besparen u vanaf de eerste dag geld. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor andere toestellen, zoals: vaatwassers, osmoseapparaten, combiovens, professionele koelingen en ijsblokmachines.

Hebt u een horecazaak en wilt u uw keuken verrijken met een Rational-combisteamer?
Neem dan contact met ons op. Wij geven met veel plezier een gratis demonstratie en bieden u het nodige advies.

bottom of page