top of page

CASTELEYN HORECAMATERIAAL, DE NUMMER ÉÉN IN OSMOSEAPPARATEN IN WEST-VLAANDEREN

OSMOSEVAATWASSER: DE PUNTJES OP DE 'I'

Onze vaatwasmachines met osmose zijn van een uitmuntende kwaliteit. Als horecazaak wilt u graag een vlekkeloze vaat en daarvoor rekent u op de osmoseapparaten van Geert Casteleyn, de absolute nummer één in West-Vlaanderen.

Wat zijn de voornaamste voordelen van een osmose vaatwasmachine:

Minder was- en spoelproducten

Wassen gaat sneller en efficiënter

Glaswerk is glanzend en kalkvrij

Milieuvriendelijk

Tijdbesparend, met vlekkeloze en droge borden als resultaat

Glaswerk gaat tot vier keer langer mee

Hygiënisch

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen bieden. Geert Casteleyn van CASTELEYN HORECAMATERIAAL zoekt samen met u naar de beste apparaten voor uw zaak.


Zo kunt u in arbeidsintensiviteit meteen een duidelijk verschil merken, waardoor u zich nog beter op klanten kunt concentreren.

Expert in het beste en zuiverste water

Osmoseapparaten zijn kwalitatieve filtratiesystemen die zware metalen, zouten, organische stoffen en andere elementen uit het water verwijderen. Een osmoseapparaat werkt op basis van het principe van omgekeerde osmose. Het perst water onder druk van de waterleiding door een membraan, dat uitsluitend zuivere watermoleculen doorlaat.

CASTELEYN HORECAMATERIAAL beschikt over een uitgebreid gamma van keukenapparatuur van de allerbeste kwaliteit en aan concurrentiële prijzen. Bovendien demonstreren we gratis de capaciteiten van onze osmoseapparaten.

Contacteer CASTELEYN HORECAMATERIAAL vandaag nog voor meer info over de osmosevaatwasser of andere apparaten voor uw zaak.

bottom of page