top of page
Zoeken
  • Casteleyn Horecamateriaal

Profiteer nu van 30% inruilkorting op Winterhalter vaatwasmachines

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasmachine voor uw horecabedrijf? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij Casteleyn Horecamateriaal kunt u tussen 21 juni en 20 september 2024 profiteren van een unieke actie. Bij aanschaf van een nieuwe Winterhalter vaatwasmachine krijgt u direct 30% inruilkorting bij de vervanging van uw bestaande machine.


Winterhalter vaatwasmachines

Vakmanschap en service van gecertificeerde servicetechnici

Een belangrijk voordeel van de aanschaf van een Winterhalter vaatwasmachine bij Casteleyn Horecamateriaal is het vakmanschap dat gepaard gaat met de wissel en installatie. Onze gecertificeerde servicetechnici zorgen ervoor dat uw oude machine vakkundig wordt vervangen door de nieuwe, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van uw nieuwe aankoop.


Aanzienlijke besparingen in gebruikskosten

Een van die voordelen is de aanzienlijke besparing in gebruikskosten. Met een Winterhalter vaatwasmachine kunt u flink besparen op onder andere elektriciteit, water, reinigings- en spoelmiddel. Deze kostenbesparing kan op jaarbasis behoorlijk oplopen, waardoor uw investering in no time wordt terugverdiend.


Online vaatwasmonitoring met Connected Wash

Een andere handige functie van de Winterhalter vaatwasmachines is de online vaatwasmonitoring. Dankzij Connected Wash kunt u uw vaatwasproces eenvoudig volgen en bijsturen waar nodig. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van de machine en voorkomt onnodige verspilling van water en energie.


Energieterugwinningsmodules voor duurzaamheid

Daarnaast zijn alle modellen van Winterhalter beschikbaar met energieterugwinningsmodules. Deze modules zorgen ervoor dat de warmte die vrijkomt bij het droogproces wordt teruggewonnen en gebruikt om het water in de machine op te warmen. Op deze manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van de energie en wordt het milieu minder belast.


All-in service inclusief installatie en training

Bij ons profiteert u niet alleen van de inruilkorting en de besparing in gebruikskosten, maar ook van een complete service. De prijs van de nieuwe vaatwasmachine is namelijk inclusief afkoppeling en afbraak van het bestaande toestel, installatie, opstart van de nieuwe machine én gebruikerstraining. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe Winterhalter vaatwasmachine.


Gratis startpakket met Winterhalter reinigings- en spoelmiddel

Als kers op de taart ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Winterhalter vaatwasmachine ook nog eens een gratis startpakket met Winterhalter reinigings- en spoelmiddel. Op deze manier kunt u direct aan de slag.


Garantieuitbreiding voor extra zekerheid

Tot slot biedt Winterhalter de mogelijkheid om de fabrieksgarantie uit te breiden. Na online productregistratie kunt u genieten van een garantie van 1 + 2 jaar. Dit betekent dat u maar liefst 3 jaar lang verzekerd bent van een goede werking van uw vaatwasmachine.


Mis dan deze unieke kans niet en vraag advies aan uw dealer Casteleyn Horecamateriaal. Met de inruilkorting, aanzienlijke besparing in gebruikskosten, online vaatwasmonitoring, energieterugwinningsmodules en complete service bent u verzekerd van een topkwaliteit vaatwasmachine waar u nog jaren plezier van zult hebben. En vergeet niet, deze actie is geldig tussen 21 juni en 20 september 2024, dus wacht niet te lang!

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page