top of page
Zoeken
  • Casteleyn Horecamateriaal

Inruilactie van de industriële vaatwassers van Winterhalter met 25 % korting

Bijgewerkt op: 14 jul. 2023

Heeft u in uw horecazaak of grootkeuken een professionele vaatwasmachine staan? Dan vragen we even uw aandacht want dit zou u wel kunnen interesseren …Inruilactie Winterhalter vaatwassers | Casteleyn Horecamateriaal

Zomer 2023: hét moment om een nieuwe Winterhalter-vaatwasser te kopen


U heeft het bovenaan dit blogartikel goed afgelezen.


U ontvangt een korting van 25 % als u deze zomer – tussen 20 juni en 20 september om precies te zijn – uw huidige vaatwasmachine inruilt tegen een nieuw model. Of u nu behoefte heeft aan een glazenwasser of een gespecialiseerde horecawasser, de korting van 25% krijgt u als u ons uw oude machine inlevert.


Een supplementaire besparing dankzij de energie-terugwinning

De nieuwe vaatwassers van Winterhalter leveren nog een bijkomend voordeel op. Zij verbruiken namelijk merkelijk minder water dan de oude modellen en dat heeft ook zijn weerslag op het energieverbruik.


Uw oude vaatwasser NU inruilen tegen een nieuwe vaatwasmachine loont dus tweemaal. Enerzijds is er de inruilkorting van 25 % en anderzijds bespaart u energie door de energie-terugwinning. En dat kan tellen met de stijgende energieprijzen van tegenwoordig.

Niet twijfelen dus!


Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Neem dan contact op met Casteleyn Horecamateriaal, hoofdverdeler van Winterhalter in West-Vlaanderen.
121 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page