top of page
Zoeken
  • Casteleyn Horecamateriaal

NIEUW: samenwerking Casteleyn - Bumaco

Bijgewerkt op: 10 jul. 2023

Twee familiebedrijven Bumaco Group en Casteleyn Horecamateriaal vinden elkaar

Bumaco Group (specialist in technische installaties en services met hoofdzetel in Rotselaar) treedt vanaf vandaag in de aandelenstructuur van de firma Casteleyn (specialist in grootkeukens en horecamaterialen, met een jaarlijkse omzet van om en bij de vijf miljoen euro) uit Middelkerke. Bumaco Group en Casteleyn kiezen in de toekomst resoluut voor een hechte samenwerking om zo elkaars activiteiten te versterken en de slagkracht te vergroten.

Jarenlange kennis en ervaring van families delen en versterken

Roel Buelens begon zijn carrière als ondernemer in 1994 met Bumaco, een bedrijf gespecialiseerd in professionele koeling. Bumaco groeide gestaag en enkele jaren later, na slimme investeringen en uitbreidingen, ontstond Bumaco Group. Met Kitchco, één van de dochterondernemingen, heeft de bedrijvengroep momenteel al meer dan tien jaar ervaring in professionele keukens en horecamateriaal opgebouwd. Dankzij deze samenwerking wint Bumaco Group kennis en expertise in van vier generaties Casteleyn.

Ook de firma Casteleyn krijgt op deze manier de kans om haar diensten verder uit te breiden. Dat bevestigt ook CEO Geert Casteleyn. “Roel en ik hebben veel gemeen. We zijn beide vanuit de rol van technieker gegroeid tot waar we nu zijn. Dit wordt een samenwerking met alleen maar winnaars. Ook onze klanten zullen er hun voordeel uit halen”. De organisatie haalt met deze overeenkomst namelijk de jarenlange expertise van Bumaco omtrent koeltechnieken en airconditioning in huis. Verder rekenen ze als onderdeel van Bumaco Group binnenkort ook op Inox+. Een andere dochteronderneming, die inox op maat van elk project en elke klant creëert.


Groei voor beide bedrijven

Door de sterke positie van de firma Casteleyn in West- en Oost-Vlaanderen verstevigt Bumaco Group haar nabijheid en service voor nieuwe en bestaande klanten in deze regio. Verder trekken de twee bedrijven binnenkort samen de projectenmarkt op. Op deze manier wordt het verhaal samen meer en meer schaalbaar.


Waarom is dit een goede match?

“Service is de basis voor elke verkoop, dat is het motto van onze Bumaco Group. Diezelfde filosofie zag en voelde ik ook meteen bij Casteleyn”, vertelt CEO Roel Buelens enthousiast. Beide bedrijven vertrekken vanuit de focus op service en kwaliteit. Van bij het begin van elk project tot na de verkoop, in het onderhoud. Verder kiezen Bumaco Group en Casteleyn er beiden steeds voor om te werken met kwaliteitsvolle topmerken.


Over Bumaco Group: Bumaco Group is een bedrijvengroep opgericht door Roel Buelens. De groep is gespecialiseerd in technische installaties en services voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf bestaat uit 7 dochterondernemingen (Bumaco, Heatco, Solairco, Kitchco, Lightful , Geelen en Inox+) en heeft 5 vestigingen in Rotselaar, Duffel, Nazareth, Herentals en Mellet. Bumaco Group telt een 400-tal werknemers en de omzet zal dit jaar voor de eerste keer de 100 miljoen euro overschrijden.


Over Casteleyn: Edmond Casteleyn startte de firma vlak na de eerste wereldoorlog. Kleinzoon Geert Casteleyn staat ondertussen al meer dan veertig jaar aan het hoofd van de onderneming. Inmiddels groeide Casteleyn uit tot de absolute nummer 1 in horecamaterialen en grootkeukens in West-Vlaanderen.


Voor meer informatie kan je terecht bij:

Roel Buelens roel@bumaco.be, +32 497 41 44 14

Geert Casteleyn geert.casteleyn@casteleyngeert.be, +32 475 41 68 53
156 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page