top of page
Zoeken
  • Casteleyn Horecamateriaal

Professionele aankoopbegeleiding met ons 9-stappenplan

1. Verkennend gesprek met de klant

Om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen, vindt allereerst een intake met de klant plaats. De vereiste keukeninrichting wordt uitvoerig met u besproken, waarbij rekening wordt gehouden met uw bedrijfsvisie en groeipotentieel.

In een horecazaak of een grootkeuken is de vaat nooit gedaan want er komt altijd opnieuw vuile vaat bij. Om die berg het hoofd te bieden komt het erop aan om een goede professionele vaatwasmachine aan te schaffen. Waarop u daarbij moet letten leest u in deze blog.


2. Bezoek ter plaatse bij de klant

Om u optimaal van dienst te zijn, komen wij op locatie een kijkje nemen voor een grondige inventarisatie van de mogelijkheden. U kunt rekenen op een passende keuze van de beste professionele keukenmachines voor een optimale ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.


3. Uittekenen van het project

Wij werken vervolgens de inrichting van uw professionele horecakeuken zorgvuldig voor u uit. Zo krijgt u een beter inzicht in de toegevoegde waarde van uw nieuwe keukenapparatuur en alle functionaliteiten die uw professionele (groot)keuken u biedt.


4. Visualisatie

Wij stellen een realistische weergave van uw moderne keukeninrichting voor, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van uw nieuwe horecakeuken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.


5. Materiaalkeuze en offerte op maat

Na de inventarisatie van de benodigde apparatuur komen wij in overleg met de klant tot de gewenste uitvoering ervan. Desgewenst verzorgen wij op onze locatie een demonstratie van de keukenmachines om tot een keuze op maat te komen. Dit resulteert in een mooi vormgegeven en functionele industriële keuken die voor optimaal gebruiksgemak zorgt. De gekozen opties worden verwerkt in een gedetailleerde, maar overzichtelijke offerte.


6. Prijsbepaling

Met deze uitgebreide offerte realiseert u eenvoudig een nieuwe keukeninrichting overeenkomstig uw beschikbare budget. Vervolgens ontvangt u een definitief overzicht van de gewenste aankoop en bijbehorende kostenplaatje.


7. Definitieve bestelling

U kunt rekenen op een vlotte verwerking van uw order, zodat u binnen afzienbare tijd kunt genieten van uw spiksplinternieuwe professionele keuken. Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, voorzien wij indien nodig ook in installatieschema’s voor elektriciens en loodgieters.


8. Plaatsing

Ons deskundige en ervaren team neemt zelf de plaatsing van de nieuwe keukenapparatuur voor zijn rekening. Zo staan wij garant voor de professionele installatie van uw industriële keuken.


9. Service na verkoop

Na uw aanschaf bij CASTELEYN HORECAMATERIAAL kunt u eveneens rekenen op een uitstekende service. Wij zetten alles in het werk om onze klanten tevreden te houden. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Hoogwaardige keukenapparatuur voor professionele inrichtingen

CASTELEYN HORECAMATERIAAL levert hoogwaardige keukenapparatuur voor professionele keukeninrichtingen. Met vele jaren ervaring weten wij als geen ander uw aankoop deskundig te begeleiden. Op deze manier bent u verzekerd van het beste resultaat en ervaart u het gemak van onze topkwaliteit keukenapparaten die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.


Het is pas fijn werken met de industriële vaatwassers, combisteamers of -magnetrons, kooktoestellen en friteuses van CASTELEYN HORECAMATERIAAL.

64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page